2010. márc. 18.

ChoX választék


 Vannak az életünkben olyan pillanatok, alkalmak, amikor szükségét érezzük, hogykényeztessük testünket-lelkünket egyaránt, legalább néhány boldog perc erejéig. Ennek egyik „legédesebb” eszköze a csokoládé, amiért milliónyian rajongnak már hosszú-hosszú évszázadok óta.

Hódoljunk hát mi is ennek az élvezetnek, lelkiismeret furdalás nélkül, az új egészségvédő-antioxidáns csokoládé termékekkel! Az utóbbi évtizedben a tudomány a csokoládé felé fordult, és számtalan vizsgálattal bizonyították kiemelkedő hatásait.



A ChoX új innováció. Nem más, mint egy egészséges szenvedély, amely magában hordozza a csokoládé bűntelen élvezetét, miközben szervezetünkre számos jótékony hatást gyakorol!


A CHOX termékek legfőbb összetevői a magas hatóanyag tartalmú, speciális kakaó és bio Goji Berry kivonat.


Az előző írásunkból megtudhatta, hogy a kakaó és a goji berry antioxidáns tartalmában az élen jár az élelmiszerek között. Az Organic Mission egy különleges egyveleget alkotott, hiszen e két kirobbanó erejű növényt ötvözte. Ezért tud egyedülálló egészséges csokoládét kínálni a ChoX-al, amelynek ezért páratlan antioxidáns tartalma.



Az Organic Mission jelenleg 5 variációt kínál az egészséges nassolásra:

ChoX Classic A klasszikus formát és ízt kedvelőknek ajánljuk e táblás fekete csokoládét, melynek egyetlen szeletje 4.000 ORAC értékkel és 350 mg polifenollal bír és csupán 51 kcal-t tartalmaz. Összetevői között mézkivonat és C-vitamin is található. Az ajánlott napi adag: 1-3 szelet, mellyel akár 12.000 ORAC kerül be a szervezetébe, a hagyományos étkezéssel bejuttatott alig 1.500 ORAC-kal szemben.

ChoX Drops A praktikus útitárs. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik sokszor, kisebb mennyiségben szeretnék élvezni a csoki nyújtotta élményeket. Ön egész nap csokit majszolhat, ezzel mégsem árt, hanem pont ellenkezőleg, használ a testének – a lelkén kívül, természetesen! Egy adagnyi fekete csoki darabka szintén 4.000 ORAC-ot és 350 mg polifenolt tartalmaz, valamint mézkivonatot és C-vitamint, csakúgy, mint klasszikus társa. Így kalóriaértékében is megegyezik az előzővel. 40 db Drops elfogyasztásával, szervezetünk működését 8.000 ORAC értékű antioxidánssal segítjük.
Hot ChoX Ha van, aki forrón szereti, azoknak egyértelmű ajánlatunk e mennyei csokoládéital, amelyből már egy csészében 5.100 ORAC és 240 mg polifenol van.Ha pedig forrón kezdi és úgy is fejezi be a napot, két ital elszürcsölésével 10.200 ORAC dolgozhat a szabadgyökökkel szemben! Hideg téli reggelen és estén elképzelni sem lehet ennél finomabbat és hasznosabbat – emlékezzünk, Montezuma uralkodóra, aki e forró italnak köszönhette teljesítőképességét a háremében.

ChoX for Kids Az ugyancsak forró, ám gyerekeknek kifejlesztett egészséges kakaó, amely édes íze ellenére mégis fogvédő, a természetes cukor, a Xylitol használatának köszönhetően. Egy adag itallal gyermeke szervezete 2.800 ORAC értékkel gazdagodik, amelyet a 120 mg polifenol biztosít. A Xylitol természetes édesítőszer, a kristálycukornál kevesebb kalóriát, csupán 85 kcal-t tartalmaz, értékes egészségjavító anyag. Számtalan klinikai tanulmány igazolta, hogy a Xylitol napi használatával megelőzhető a fogszuvasodás, sőt egyes esetekben megállítható és visszafordítható a megindult fogszuvasodási folyamat. A termékből készíthető kiváló ízű és állagú forró gyermekital mellett, a háziasszonyok kakaós sütemények elkészítésekor is használhatják, így az édesség nem csak finom lesz, hanem garantáltan egészséges is.


  ChoX Shake Testszobrászok figyelmébe ajánljuk elsősorban e hideg, csokis, tejes finomságot, amely egyszerre fittségünket és egészségünket is szolgálja. 2.800 ORAC értékű antioxidáns- és rosttartalmával, valamint alacsony GI (glikémiás) index mellett kontrollálhatjuk testsúlyunkat. Ezáltal tartós eredménnyel, kínzó éhség, idegeskedés és az ún. „jo-jo” effektus nélkül faraghatunk testünkön, miközben csokival kényeztetjük magunkat! A ChoX Shake minden adagja biztosítja, hogy energikusabbnak érezzük magunkat, hozzájárul a napi tápanyagszükséglet kielégítéséhez, fenntartja a jóllakottság érzést úgy, hogy közben nem terheli a gyomrot és egészséges emésztést eredményez.



A csokis bőség zavarában, a választást megkönnyítve ajánljuk, tegye próbára ízlelőbimbóit! Önt melyik ChoX ejti rabul?

www.organicmission.hu/partner/360662760

Nincsenek megjegyzések: