2010. jún. 1.

Méregmentes samponok

REVIVE™ (apróbojtorjános)



Az APRÓ BOJTORJÁN SAMPON kellemes illatú, kíméletes, bőr és hajkímélő sampon. Kiválóan alkalmas a normál, száraz és festett haj tisztítására. Száraz, igénybevett haj esetén javasoljuk, hogy a hajmosást követően a NEEMFA hajápoló balzsamot alkalmazza, majd öblítse le haját. A samponban lévő antiszeptikus hatású illóolajok, és a gyógynövények kivonatai, valamint a vitaminok táplálják a hajhagymákat és fékezik a korpásodást.

Vadárvácska kivonat
Mandulatej hidrolizátum
Petitgrain illóola
B3-, B5- és C-vitaminok





REVIVE™ (csalános)




A CSALÁN SAMPON gyógynövényes illatú, a hajas fejbőr zsíradékanyag termelését normalizáló hatású, biotint, E-vitamint és gyógynövény kivonatokat tartalmazó sampon. Haj és bőrkímélő összetételénél fogva, gyakori használatra is kiválóan alkalmas. A benne lévő boróka és eukaliptusz illóolajok, valamint a csombord kivonata fékezi a korpásodást.

Apró bojtorján kivonat
Csombord kivonat
Boróka illóolaj
B3-, B5-, E-vitaminok
Biotin
Eukaliptusz illóolaj









GLOW™


A NEEMFA HAJBALZSAM selymes fényt ad hajának és kiválóan ápolja, előkészíti a hajat a formázáshoz. A hajhagymákat tápláló mandulatej hidrolizátuma a B3-, B5-, és E-vitaminokkal az ép és egészséges szerkezetű hajszálképződést segíti elő. A Neemfa leveléből készült kivonat és az eukaliptusz illóolaja az egészséges fejbőr kialakulását és a hajképződést támogatja.

Értékes hatóanyagok:
Neem fa levél kivonat
Mandulatej hidrolizátum
Jojoba és Castor olaj
B3-, B5-, és E-vitaminok
Nyírfalevél kivonat
Zöld mandarin illóolaj
Eukaliptusz illóolaj

Nincsenek megjegyzések: