2010. jún. 11.

Natúrkozmetikumok, biókomponensekkel:


Édes kényeztetés az arcnak
                        
A Supra Naturals Cosmetic termekcsalád Iegifjabb tagjai a Sweet arcápoló krémek valamint a Peeling és Mask készítmény. A Sweet termekcsalád az „édes” kényeztetést jelenti az arcápolásban. Összeállításunkban az üdeség, hidratálás, fiatalítás, megújulás címszavak kerültek előtérbe.
Kínálatunkból minden bőrtípusra, életkorra és igényre található megoldás.

Exepeel - Royal Tropical Peeling and Mask
bio mangó kivonattal és bio sommal



A papaya és ananász, a mangó és a som hatékonyan távolítja el az elöregedett bőrhám felsőréteget, amely­et a bambusz őrlemény mechanikai peelingező hatása meg tovább fokoz.
A búzacsira és jojoba olaja a C-, B3-, es E- vitaminokkal és a kurkumával antioxidánsokkal tölti fel a bőrt.


Sweet Care - Nappali hidratáló arcápoló gél
(zsíros és akne-s bőrre) bio szalmagyopár kivonattal és bio kakukkfű illóolajjal


Gyulladáscsökkentő és antiszeptikus hatásáról jól ismert bio szalmagyopár és bio kakukkfű, a faggyúnormalizáló, fertőtlenítő, gyulladásgátló eukaliptusz, valamint a ker­ingésfokozó es feszesítő szegfűszeg illóolajait tartalmaz. Csak olyan esszenciális olajokat tartalmazó hidrogél, amelyek a bőr zsíranyag termelése és a bőr keringésének normalizálásában játszanak szerepet.



SweetDreams — Regeneráló éjszakai arckrém
bio goji kivonattal es bio kakaóvajjal



Értékes bőrfinomító és bőrtápláló olajai védik a bőrt a környezeti ártalmaktól és bársonyos bőrérzetet biz­tosítanak. A bio kakaóvaj és shea vaj a selymes hatást és hosszantartóan kiváló bőrtáplálást nyújt, miközben támogatja a tökéletes bőrimmunért felelős bőrfelszíni emulzió munkáját. A bio goji kivonata a vitális anyagc­serét fokozza a bőrben, míg a sarki gyökér kivonata növeli a bőrben az endorfin szintet, ezáltal egy kellem­esen oldott bőrállapot alakul ki, amelyben a bőr struk­túráját felépítő folyamatok kiteljesedhetnek, ráadásul a bőr éjszakai ideg- és izomfeszültség-mentesítése és nyugalma is maximálisan biztosított.


SweetDays — Hidrataló nappali arckrém
bio hibiszkusz es bio edesgyoker kivonattal

Gyorsan felszívódó, tartósan hidratáló nappali arckrém, amelyben a retinyl palmitát és a bio hibiszkusz kivonata hatékonyan gátolja az elasztin lebomlását a bőrben. A bio édesgyökér kivonata gyulladáscsökkentő és az érzékeny bőr természetes védekezőképességét támo­gató hatóanyagokat, valamint antioxidáns flavonoido­kat tartalmaz.

Nincsenek megjegyzések: