2010. máj. 28.

NO LIMIT! RADICAL ENERGY FORMULA RELOADED – ÚJRATÖLTVE



RADICAL ENERGY FORMULA
RELOADED – ÚJRATÖLTVE     


MANGOSZTÁN GYÜMÖLCSLEVET ACEROLALÉ KONCENTRÁTUMOT,ZÖLDTEALEVÉL KIVONATBÓL ÉS MATELEVÉL KIVONATBÓL SZÁRMAZÓ TERMÉSZETES KOFFEINT ÉS NÖVÉNYI KIVONATOKAT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KÉSZÍTMÉNY.

Radikális energia formula természetes összetevőkkel! 


Összefoglalás

-          csak természetes anyagokat tartalmaz, nincs benne szintetikus anyag
-          a stimuláló anyag zöld tea és mate kivonata
-          nem csak stimulál, hanem újratölti a szervezet kiürült raktárait
-          a mangosztán a világ egyik „szuperélelmiszere”, amely 42%-ban található a No Limitben.
-          A világon a legnagyobb mennyiségben tartalmaz xanthonokat, amelyek idegrendszert védő antioxidánsok
-          Nagyon erős egyéb antioxidánsokat tartalmaz, amelyek főleg az izmokat és idegrendszert védik, regenerálják
-          Gyorsan hat és hatása elnyújtott, órákon keresztül tart
-          Összesen 14 féle hatékony összetevőből áll
-          Tengeri ásványokat tartalmaz a kiürült ásványi anyagok pótlására


Mire jó?


-          egészséges alternatívája a szintetikus energiaitaloknak
-          semmiféle ismert mellékhatása nincs
-          nagyon gyorsan, perceken belül hat és a mate kivonat miatt hatása sokkal tovább tart, mint a hagyományos cukros-koffeines italoknak
-          vizsgaidőszak, éjszakai autóvezetés, határidős munkák utolsó napjai esetén jelenthet segítséget a természet ereje
-          ha egyszerűen fáradtak, levertek vagyunk


         Adagja: egyszeri 25-50ml a fáradtság mértékétől és az egyéni érzékenységtől függően



Radikális energia formula természetes összetevőkkel

Miért radikális? Egyrészt, mert szakít a hagyományos, „műanyag” energiaitalok egy kaptafára menő formuláival (cukor, szintetikus vitaminok és koffein, taurin), másrészt mert radikális hatása lehet egyetlen adagnak is.

A konvencionális energiaitalok stimuláló összetevőiknél fogva gyorsan mozgósítják a szervezet tartalékait, de a hatás megszűnésével a fáradtság, levertség és energiahiányos állapot még mélyebb lehet, mint az ital fogyasztása előtt volt. Ilyenkor jön a következő ital és a következő mélypont…

Létezik-e olyan megoldás, amikor a stimuláló hatást nem követi levertség?
Erre ad hatásos, természetes választ a NO LIMIT!

Intenzív fizikai és szellemi igénybevétel esetén nem csak cukor ég el a szervezetben, hanem más létfontosságú tápanyagok, vitaminok, enzimek, sejtvédő anyagok százai, ezrei is elhasználódnak, lebomlanak, kiválasztódnak, emellett szabad gyökök milliárdjai keletkeznek és indulnak el a vérkeringéssel, hogy károsítsák szervezetünk sejtjeit, molekuláit. Néhány szintetikus vitamin nem képes megállítani és megakadályozni ezt a folyamatot és helyreállítani a szervezet tartalékait és egyensúlyát. Ezért az Organic Mission egy olyan, teljesen egyedi, természetes formulát alkotott meg, amely a természet legerősebb stimulánsai mellett tartalmazza a regenerációhoz és a sejtjeink védelméhez szükséges növényi hatóanyagok olyan széles spektrumát, amelyek nemcsak védelmezik sejtjeinket, hanem közben fel is töltik a kiürült raktárakat.

A termék egyik fő összetevője, a mangosztán önmagában olyan mennyiségben és változatosságban tartalmazza a sejtvédő és regeneráló hatóanyagokat, hogy ha más összetevője nem lenne a terméknek, már akkor nagyságrendekkel hatékonyabban segítené a helyreállító folyamatokat egy konvencionális terméknél. A mangosztán egyike azon 3 szuperélelmiszernek, amelyek a legnagyobb mennyiségben tartalmaznak természetes antioxidánsokat: a mangosztán xanthontartalma a legmagasabb a világon.

A mangosztánon kívül a termék még 14 olyan összetevőt tartalmaz, amelyek összességében felölelik a szervezet működéséhez és regenerációjához elengedhetetlen tápanyagok, vitaminok, ásványi anyagok, növényi hatóanyagok szinte teljes spektrumát.

A megfelelő fizikai, szellemi erőnlét, éberség és koncentrációképesség fenntartását két olyan, évezredes hagyományokkal rendelkező növény (a zöld tea és a jerba mate) kivonata biztosítja, amelyek egyéb hatóanyagaik mellett olyan magas koncentrációban tartalmaznak természetes koffeint, hogy az italban a koffein koncentrációja meghaladja az 1mg/ml értéket!
Így teljesen biztonságos módon képes elérni azt a hatást, amit egy energiaitaltól elvár, miközben jóleső érzés tölti el annak tudatában, hogy szervezetét elárasztják a sejteket tápláló és védő növényi hatóanyagok, amelyek kompromisszummentesen a természet legjavát adják.

Így nyer értelmet a palack nyakára írt egyszavas szlogen: RELOADED – ÚJRATÖLTVE

A NO LIMIT hatóanyagai elősegíthetik a megfelelő éberség és koncentrációképesség fenntartását, hozzájárulhatnak a megfelelő szellemi és fizikális erőnléthez.

A termék összetevői antioxidáns tulajdonságuknál fogva hozzájárulhatnak a szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához, a szövetek védelméhez, egészségünk megőrzéséhez. Segíthetik a szív-, és érrendszer egészséges működésének fenntartását, segíthetik a bőr egészséges struktúrájának megőrzését és kedvezően hathatnak a szervezet védekező rendszerére. Hozzájárulhatnak a prosztata egészségének megőrzéséhez, segíthetik a prosztata egészséges működésének fenntartását.

Nincsenek megjegyzések: